tirsdag den 30. juli 2013

Bryllup: Fotograf & stil

Du kender sikkert allerede Pinterest og der har jeg hentet meget inspiration til vores kommende bryllup. Noget som optager mig lige nu er hvordan vores bryllupsbilleder skal tages og hvilket (og om vi skal ha et-) tema billederne skal tages i.
Der er mange søde, sjove og anderledes fotografier og det er noget lidt anderledes jeg søger end bare de der opstillede billeder, som man måske forbinder med bryllupsalbummet Vi har haft en samtale med en dygtig, lokal fotograf og hun er kreativ og med på lidt af hvert, så nu går jeg og tænker over nogle fine locations til at skyde nogle billeder, - altså foruden at blive fotograferet foran bilen, kirken og feststedet...
Er der nogle af jer læsere der har idéer til bryllupsfotografering eller noget som I efterfølgende bare så gerne ville ha taget billeder af, men glemte det...Gode råd modtages gerne!

mandag den 29. juli 2013

En gave

Da min mor og jeg forleden tog turen over til min brudekjole, som befinder sig i en butik i Tønder, fik jeg en paraply af hende. Vi gik og lurede lidt på lækkert (efterårs-)tøj i nogle butikker og en kort bemærkning om at jeg overvejede sådan en paraply til det kommende bryllup fik hende til at slå til (og så var den oven i købet nedsat!).
 - Det er meningen at paraplyen skal bruges til brylluppet til september, hvis nu det går hen og bliver regnvejr. Har også tænkt på om paraplyen kunne bruges på nogle af billederne, selvom det ikke regner..Tror det giver en god stemning på billedet og den er jo så flot og yndig!
Roserne er fra den før omtalte have lige her, og de pynter nu i min entré.
Håber jeres mandag har været god og at savnet af weekeden ikke er for stort?!
PS: Der er nogen som har 14 dages ferie fra på fredag, så denne uge må gerne gå hurtig!

søndag den 28. juli 2013

Mine forældres have

Jeg har desværre ingen have selv, og derfor nyder jeg godt af mine forældres have, som både bliver passet godt, er solbeskinnet og hyggelig. 
Jeg er ikke så meget til stranden herhjemme i Danmark, og synes det er nemmere og mere bekvemt at slikke sol i haven, da der også er toilet, kolde drikke og mad i køleskabet lige i nærheden.
Her er et par stemningsbilleder fra haven.

fredag den 26. juli 2013

Bryllup: De færdige invitationer

Det er efterhånden ved at være 1½ måned siden vi sendte/afleverede invitationer til vores bryllup.
Jeg havde ingen anelse om hvordan jeg gerne ville have slutresultatet, så det blev bare besluttet på en eftermiddag og sidenhen fandt jeg ud af, at der måtte gøres noget ved det sorte omslag, da det så lidt for kedeligt ud...
Derfor købte jeg blondekant, stribet snor samt klistermærker og glimmer og gik igang.
Invitationerne er købt og trykt ved Calligraphen. Det er nemt at bestille (og svært at beslutte sig pga det store udvalg!) og vi modtog en mail, hvor vi skulle læse korrektur inden det kom i trykken og fik det leveret via PostDK.
Vi synes det hele blev lidt mere "virkeligt" da vi sendte invitationerne ud og vi glææææder os!
Vores gennemgående stil til brylluppet er sort/ hvid NO SHIT sherlock!
 Fra Calligraphen
(sponsoreret)

torsdag den 25. juli 2013

Min uge #29

Der er gået "sommer-stilhed" i mit liv i den forgange uge. Jeg havde ikke mange aftaler, og når jeg endelig lavede noget handlede det om; frisk luft og sol, eller søvn, men også opgaveskrivning eller bryllupsplanlægning.
Desværre har jeg også været ramt af hovedpine samt en infektion i kroppen som resulterede i øm hals, snotnæse og træthed i kroppen (dumme air-con!).
Dog havde jeg en aftale på stranden med bla. nevøen og hans mor, som gav is.
Jeg har set solen "danse" på væggen i lejligheden og danne sjove skygger, samt købt vel nok Sønderjyllands største radise!
Og så blev jeg lykkelig overrasket da jeg skar vandmelonen igennem og opdagede at der næsten ingen kerne var, hurraaaa, og jeg blev meget nysgerrig da jeg læste at mit horoskop fortæller mig, at jeg snarest får en hemmelighed at vide....uhhhhh!  

tirsdag den 23. juli 2013

Shopping til brylluppet

Jeg havde ham den tålmodige i hælene, da jeg shoppede i Kbh , og det lykkedes mig at finde lidt nyt til garderoben samt nogle stiletter! Det grå/hvide par skal jeg bruge som brudesko og jeg er glad for at det er nogle jeg kan bruge efter brylluppet også.
Udover at finde stiletter købte jeg også en clutch (til halv pris!), som er lidt sart pudderrosa. Overvejede først en hvid/råhvid clucth, men bestemte mig for at der gerne må være lidt sart kulør på mit brude-outfit også.
Og endnu engang er clutch'en noget jeg kan bruge efter bryllupsfesten.

Som om det ikke var nok havde mine forældre et par hvide stiletter med hjem, til mig, fra deres ferie i Italien. Stiletterne er en smule højere i hælen end dem jeg selv har fundet, samt med åben tå...Det er altid rart at have noget at skifte med og jeg er glad for jeg kan passe dem. Jeg lever på en ret lille fod, når det kommer til stiletter og sandaler, så jeg er mere end tilfreds!

søndag den 21. juli 2013

Cupcake-krise!

Har lyst til at bage og jeg ved der findes uanede mængder af opskrifter på nettet, men har lyst til en simpel opskrift med de basisting man oftest alligevel lige har i skabene (mel, sukker, vanilje, kakao, kokos, mandler etc).
Har disse søde og yndige forme fra Magiske Minder, som jeg gerne vil fylde med de lækreste cupcakes og pynte med pastelfarvet? topping.
- Har du en god opskrift som du gerne vil dele, så send mig et link eller besked. Det kribler i fingrene for at prøve noget nyt, og ja; jeg ved godt at sommeren er på sit højeste i DK lige nu men nogle gange er det rart med 1 time eller 2 væk fra solen og endnu bedre er det, at jeg får lov at forkæle mine nærmeste med nybagt kage.
Produktet er
 sponsoreret

fredag den 19. juli 2013

Ferie shopping

Er du vimmer mit dankort blev glødende da vi holdt vores første ferieuge  i hovedstaden. Jeg tog ned fra bøjlerne som det passede mig, og jeg nød det!Jeg havde fået lidt ekstra i løn, og hmm..fået er måske et forkert ord at bruge, for det er jo mig som har knoklet en vis legemsdel ud af bukserne for at få ekstra på kontoen!
Jeg fik købt lidt tøj og nogle småting, men fik besøgt en del butikker og fik ny inspiration så det er også rart...Med hjem kom også nogle sko til brylluppet samt en taske. Det viser jeg lige i et indlæg for sig selv snarest.

torsdag den 18. juli 2013

Min uge #28

Min uge har været præget af stille tempo, sol og en ihærdig indsats for at indhente dét søvn vi tabte i weekenden pga. denne store fest.
Jeg har nydt min altan i solskin, jeg har nydt min smukke buket i stuen, jeg har nydt havnefronten på en sommerdag og så har jeg i dén grad nydt at tælle mine drikkepenge, som jeg har fået på mit studiejob!
Ydermere har der været lækker mad på madplanen i denne uge; Mandag gad ingen af os at lave mad, så det blev til oksekød i rød karrypasta m. kokos fra den lokale thai-restaurant! Og en aften spiste vi ude i gården og drømte os til egen have med grill og nye gulerødder.
Igår var jeg så igen igen i Tønder med min tålmodige mor, for at prøve min brudekjole med efterfølgende kage i solen, på torvet.
Skøn uge, dejligt vejr og en stille weekend i sigte. Jeg er FAN!

tirsdag den 16. juli 2013

Bryllup: Slikbuffet

Min mund løber i vand bare ved tanken om al det slik vi har tænkt os at servere for gæsterne til vores bryllup!
Vi har besluttet at lave en slikbuffet på et bord og måske husker du at jeg efterlyste nogle glas som jeg skulle bruge til formålet...
-  Der var ikke meget responds på mit Hjælp et brudepar-indlæg, men det lykkedes dog den dejlige Frk. Schmetterling at finde nogle glas på et loppemarked, som jeg senere købte af hende. TAK for hjælpen!
Jeg har fundet inspiration til den lidt "amerikaniseret" slikbuffet på Pinterest,  og dét er en værre tidsrøver at sidde og nyde alle de flotte billeder!

søndag den 14. juli 2013

Ringridning 2013

I min by er det en tilbagevendende begivenhed at holde ringridning. Jeps, det er noget med heste, ryttere i ens tøj, lanser og en ring man skal fange til hest..
 - Foruden det nævnte er der også en festplads med karruseller, børneland, madvogne, fest/musiktelte og en hulens masse mennesker.
Unge mennesker som er født og opvokset i min by, men som nu studerer andetsteds kommer gerne hjem (og tager studiekredsen, kæresten m.fl. med), for at feste til den lyse morgen og bare nyde en efterhånden 125 år lang tradition her i Sønderjylland.

Naturligvis har denne tradition også bidt sig fast på mig, så weekenden har stået i ringridningens tegn. Og når det så er skrevet sætter jeg hurtigt streg under at jeg ikke og jeg gentager ikke på nogen måde deltager på hest, men som festglad person sammen med vennekredsen og nogle kolde drikkevarer.
I fredags havde ham den sjove og jeg lejligheden fyldt med venner og hvad dertil hører af høj musik, pizza og kolde drikkevarer inden turen gik ned i festteltet for at mødes med andre samt danse og hygge.
Igår stod den på grill i haven hos mine forældre, druk (igen) samt samvær med de sødeste mennesker.
Idag er jeg lidt flad og en lille smule ligeglad med at solen skinner...Men en god, traditionsrig weekend er ovre og hvis man ikke har prøvet at deltage i en ringrider-fest er det aldrig for at sent at prøve!

fredag den 12. juli 2013

Min uge #27

Lidt forsinket pga godt sommervejr og for lidt tid foran computeren kommer her mit ugentlige indlæg om ugen som er gået.
Sidste uge bærer præg af at ham den søde og jeg havde ferie, og det resulterede i morgenmad langt op ad formiddagen, men vi tog også på kærestetur til KBH, hvor vi nød solen og masser af god mad. Jeg fik lokket ham den kommende ægtemand med ind til en cupcake ved Serenity cupcakes og hvis du synes det ser bekendt ud er det fordi jeg også var derinde her..Efter cupcaken så vi på porcelæn ved Royal Copenhagen for at danne et overblik over hvad vi ønsker os til brylluppet og der var en udstilling jeg ikke kunne stå for, og derfor måtte forevige (naturligvis indebar det også cupcakes!). 
Ferieugen begyndte og sluttede også med at jeg passede min skønne niece som ikke er til at stå for!
Jeg fik også lavet lidt på min eksamensopgave som jeg har hængende over hovedet indtil den skal afleveres i august...
Nu er det weekenden som skal nydes med gode venner til overnatning, fest og sol. Det fortæller jeg mere om når jeg er kommet "på den anden side".
GOD WEEKEND!

onsdag den 10. juli 2013

Rabarber crumble

Det er sæson for rabarber og hvorfor ikke udnytte det som en undskyldning for at bage.
Opskriften er taget lidt på "gefühl" og kagen blev delt ud på ham den glades arbejde, og kollegerne var tilfredse.
Opskriften har jeg googlet mig til så kan selvfølgelig ikke huske hvorfra jeg tog den, men hvis du selv skulle få lyst til at glæde kolleger, familie eller måske dig selv er det ret nemt at finde en opskrift! Jeg valgte at tilføje lidt marcipan, da jeg havde en rest i mit skab samtidig med at jeg tilføjede en del vanilje med den smarte Twister fra Dr. Oetker.

tirsdag den 9. juli 2013

DIY: Tapet på skuffer

Det er ikke fordi jeg har opfundet den dybe tallerken ved denne DIY, men synes lige jeg vil dele tippet med jer for det er meget enkelt at pifte sit ellers så kedelig møbel op ved hjælp af tapet eller papir.
Jeg har brugt papir i forskellige blå nuancer til vores skuffemøbel, som står i vores kontor, i et hjørne og så kedelig ud. Denne DIY er god til en trist, grå sommerdag...Noget vi (heldigvis) skal kigge laaaangt efter i denne uge. Sommer I love you!

søndag den 7. juli 2013

Ferie del 1

Det er sommer, det er sol og det er søndag! Og min ferie lakker mod enden, men det har været en dejlig uge, så mon ikke jeg er fyldt op med energi, gode minder (og nyt tøj!), så jeg kan klare en uge som byder på 4 dages praktik-arbejde samt 1 vagt på mit studiejob førend det er weekend igen.
Ferien blev brugt til at forberede bryllup, men det der fyldte mest var vores kærestetur til København.
Vi lånte en lejlighed på Amager af min veninde og ham den sjove og jeg har bare nydt hovedstaden, vores venner derovre, været en tur i biffen og i zoologisk have. 
Jeg fik også shoppet men det viser jeg i et andet indlæg!

tirsdag den 2. juli 2013

Farvede blomster

FERIE - FERIE - FERIE! Jeg har taget hul på min ferie sammen med ham den afslappede, og det er s**** hyggeligt!
Vi smutter væk fra lejligheden et par dage, og derfor bliver der også stille på bloggen...Når jeg vender tilbage kan du følge med i hvad vi har foretaget os og mon ikke der også kommer lidt nyt med hjem :)
Og så bare lige et "spørgsmål til professoren"; er der mon nogen der ved hvordan man laver sådan en flerfarvet rose?
Jeg har fundet ud af, at man kan lade rosen stå i farvet vand i flere timer, men hvordan mon søren får man flere farver på én gang?
Og hvilken slags farve bør man bruge?
Jeg fik buketten af min svigerinde, da vi skulle til dette her.