- Et vandbad (gryde med kogende vand, skål og ske)
- Mørk chokolade (smeltes i skålen, i vandbadet)
- Cornflakes
- Krymmel, glimmer, mandler eller lign.
Når chokoladen er flydende i skålen hælder du cornflakes i, i en passende mængde og former små "klatter" konfekt. Lad den køle af på bagepapir og drys med krymmel eller glimmer.
De smager hammer godt og ulempen ved disse små klumper er; man vil altid ha' én mere!
Det multifarvede glimmer jeg har brugt er købt hos Kop & Kande, - det fås i mange forskellige farver og er beregnet til madlavning.
Det multifarvede glimmer jeg har brugt er købt hos Kop & Kande, - det fås i mange forskellige farver og er beregnet til madlavning.
Lækkert :-) Minder mig om min barndom :-)
SvarSletEn glædelig jul til dig .-)
De smager godt når man er chokolade-elsker (som jeg er!).
SletOg jeg har faktisk også altid lavet dem med min mor & søster i min barndom....nemt og enkelt.
Rigtig god jul til dig og dine, Gitte!