Denne kage,
Mazarinkagen er en klassiker, en sikker vinder og en kage der altid bliver spist op her hos mig.
En mazarinkage med mandelessens og chokolade på toppen, som er meget nem at lave og med ingredienser som alligevel
Opskriften er:
200 gr. margarine
250 gr. sukker
2 æg
6 spsk. vand
2½ spsk. mandelessens
180 gr. mel
1 tsk. bagepulver
Krymmel: fra Dr.Oetker
Chokotop: Pålægschokolade
Smelt margarinen og lad den afkøle
Pisk æg, sukker og margarine sammen i en skål.
Tilsæt vand og essens, pisk!
Til slut tilsættes mel og bagepulver og dejen fyldes i en bageform.
Bages ved 40-45 min. ved 170 grader.
HUSK: læg chokolade over kagen mens den stadig damper, så den smelter og dernæst kan smørres forsigtig ud. Pynt med krymmel, flag eller bær.
HUSK: læg chokolade over kagen mens den stadig damper, så den smelter og dernæst kan smørres forsigtig ud. Pynt med krymmel, flag eller bær.
Beklager jeg savler men mazarinkage er bare noget af det bedste!! :D
SvarSletHej Malene! Ja det er en god, lækker kage. Måske du nu ska bage i weekenden!? ;)
Slet// Rikke //