Æble-valnødde cupcakes med kaneldrys
Jeg tog dem med til mine kolleger for de skal også kende til mit glade bage-hjerte og der var komplimenter og smil retur til mig, da jeg afleverede dem til en laaang dag.Her er opskriften hvis du har fået lyst til at glæde andre med lidt hjemmebag, - jeg kan garantere at dit hjem kommer til at dufte skønt af (økologisk!) kanel og dermed en smule julestemning
80 gr. smør (blødt)
280 gr. sukker
240 gr. hvedemel
1 spsk. bagepulver
1/4 tsk salt
1½ tsk kanel
2 æg
2½ dl. mælk
2 æbler (jeg brugte Graasten æbler)
50 gr. valnødder
Glasur:
100 gr. salt
400-600 gr. flormelis
100 gr. flødeost (fx. Philidelphia)
Kanel til pynt
6-8 valnødder til pynt (halverede)
Ovnen sættes på 190 grader og kagerne bages i ca. 18-20 minutter.
God fornøjelse!
Ingredienserne er
sponsoreret af
Urtekram, men
kreativiteten og
smagen er min egen!
De ser skønne ud :) Rigtig efterårsagtige.
SvarSletde smagte virkelig af noget, og ja; efterårsagtige er nok et meget passende ord ;)
SletTak for kommentar Nanna!
// Rikke //