3 æg
300 gr. sukker
125 gr. smeltet smør
125 gr. mel
2 tsk. mandelessens
10-16 makroner
5-7 tvebakker
Bland æg og sukker sammen og pisk det.
Kom smør, mel og essens i.
Makroner og tvebakker kommes i en pose. Bank på posen, så de knuses fint.
- Bland derefter makronerne og tvebakkerne i dejen og bland det hele.
Ca. 1 spsk. i hver muffinform.
Bages ved 175 grader i varmluftovn, ca. 20 min. (midterste rille)
elsker makron muffins :)
SvarSletså er vi to Anette...kommer altid til at spise mere end én...to stykker (ups!)
SletTak for din kommentar, hyggeligt :)
// Rikke //
Åhh farlig opskrift. Har aldrig afprøvet makronmuffins selv, men smagt dem. Og det er godt nok lidt fristende at lave!!
SvarSletUhmm
Hej Anne :)
SletDet er en nem og hurtig dej at lave, - måske det ville være perfekt her i julemåneden hvis man fik uventet besøg. Jeg ville pynte med choko-frosting og sødt (jule-)krymmel..
Uhmmmm ja!
// Rikke //
Jeg har aldrig prøvet t komme tvebakker i, det skal da prøves... :)
SvarSletHej Trine. Tak for din kommentar. Du må fluks i køkkenet og prøve, det er lækre kager!
SletOg så er der også en "undskyldning" for at få tvebakker med mælk og kanelsukker på, i en skål efterfølgende :)
// Rikke //
Kan de fryses ??
Slet