Ingredienser i dejen:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. mælk
Ingredienser i fyldet:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. mælk
Ingredienser i fyldet:
2 æggehvider
125 gr. sukker
2 tsk. vaniljepulver
Hvordan man laver det:
Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Kagen bages i ca. 10 minutter i ovnen (225 grader).
Vend kagen ud på et sukker-drysset papir og lad den afkøle. Kagen skæres i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå.
Fyld:
Pisk æggehvider, put sukker i lidt ad gangen
og så vanilje, -indtil man kan vende det på hovedet!
det lyder godt nok lækkert! jeg elsker virklig mælkesnitter!!! ku da godt være jeg skulle prøve at lave sådan en omgang. smager de ligeså godt som mælkesnitter?
SvarSletDe smager ikke nøjagtig som de mælkesnitter man køber i supermarkedet, og er ikke helt så faste i det, som dem....De smager lidt mere sødt, men det er rigtig sjovt at lave (og spise), så god fornøjelse Anna :)
Slethehe okay :)
SletDet ser godt nok lækkert og syndigt ud :)
SvarSletDe ord kan jeg kun tilslutte mig Mille :)
Slet