Men her kommer min fortolkning af opskriften:
175 gr. smør
200 gr. mørk chokolade
4 æg
2 dl. sukker
1½ dl. hvedemel
1 dl. kakao
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
50 gr. hakkede valnødder (du kan bruge halve pekannødder)
(1 dl. mini marshmallows*)
Smelt smørret i en gryde. Skru ned for varmen og tilsæt chokoladen i små stykker. Rør blandingen glat, tag gryden af varmen og lad det afkøle.
Pisk æg, sukker og tilsæt chokolade/smørblandingen
Bland dernæst mel, kakao, bagepulver og salt og rør det i.
Hak nødderne fint og vend dem i dejen.
Fordel dejen i papirsforme (* strø herefter marshmallows over dejen) og bag kagerne ved 175 grader i 12-15 minutter.
Topping:
Pisk flødeskum (evt. med lidt lakridspulver) og vend små afklippede marsmallows i.
Pynt med krymmel efter fantasi!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mums :-)
SvarSletDet var temmelig meget mums Gitte ;)
SletNej, hvor ser de gode ud. De skal vidst prøves! Synes nemlig mine nogle gange blive lidt kedelige med den almindelige flødeost topping.
SvarSletJeg er heller ikk helt fan af flødeost-toppingen, så prøver mig frem med nogle alternativer.
Sletuhmm de ser rigtig gode ud!
SvarSletDu må igang med at bage, kære Anna, for de er nemlig ret "Uhmm!" i smagen :)
Slet