lørdag den 25. maj 2013

Et glimt og et spørgsmål

Her er bare lige et lille pip fra mig på denne regnvåde lørdag. Jeg vil vise nogle glimt fra vores lejlighed og ønske alle jer trofaste læsere en rigtig god dag, - måske med solskin?! 
Er det bare mig eller er aktiviteten omkring dét at ligge kommentarer ved sine medbloggere faldet efter at Instagram er blevet en fast del af hverdagen? ØV synes jeg, for det er da så hyggeligt med kommentarer og hilsner!

4 kommentarer:

 1. Også rigtig god lørdag til dig. Nej du er ikke den eneste, synes også kommentarerne hos mig er dalet en smugle efter mange er hoppet på Instagram, desværre for det er ny hyggeligt med de her små kommentarer på ens blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. vi er enige, - og jeg opretholder gerne dét at skrive kommentarer hos andre bloggere, fordi jeg 1) ikke kan lade være og 2) synes det er hyggeligt at korrespondere lidt ;)

   Slet
 2. Jeg er helt enig. Jeg følger kun to på instagram og bruger det generelt ikke. Blogland er bare mere mig - jeg synes billederne er pænere på en blog som regel og jeg gider ikke at kommentere via min mobil - for mig er det at have en dialog med bloggeren en stor del af blogland, så derfor er der, for mig, ingen grund til at hoppe med på bølgen med instagram:-) Jeg kommenterer lige så flittigt som jeg plejer, men kan godt selv mærke og se at aktiviteten i blogland er dalet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske aktiviteten også er daltet pga lunere vejr, havearbejde m.m., men ja Christina; jeg håber der er nogen som holder liv i blogland nu hvor IG er nyt og spændende..Og dertil skal tilføjes at jeg har været ved at oprette mig på IG, men noget holdt mig tilbage........
   God mandag aften til dig og dine ;)

   Slet