MIG & MAIL

VELKOMMEN!
Tak fordi du læser min blog, og fordi du kigger forbi.
Jeg hedder Rikke, er 29 år og bosiddende i det sydlige Jylland i en lejlighed som deles med ham den dejlige (min ægtemand).

Mit nuværende job er som sælger i en design/møbelbutik og jeg har en baggrund som uddannet sælger i en Matas butik samt en sekretær uddannelse inden for sundhedsbranchen.
 - Mit arbejds-CV er laaangt, da jeg har prøvet forskellige brancher men det er sælger/service/konsulent jobbene som jeg (åbenbart) altid vender tilbage til.

I min sparsomme fritid elsker jeg at slappe af, gøre noget godt for mig selv, dyrke motion samt læse magasiner/blogs, snuse rundt i "Insta-verdenen" og at bage.
Jeg kan ikke undvære mit netværk af veninder, familie, bekendte samt gamle studievenner og generelt måler jeg oftest min succes i mine rejser.
- Jeg har rejst i meget af verden og jeg "samler" på hovedstader.Jeg er glad for du vil læse med på min blog og du er mere end velkommen til at kommentere på mine indlæg og hvis du har lyst til at skrive en mail kan de ske på; rikkeriks85@gmail.com


Til firmaer/virksomheder;

Jeg hører gerne fra Jer hvis I har et produkt jeg skal teste eller omtale.
Jeg forbeholder mig dog retten til at komme med min ærlige mening og vælge de ting ud, som jeg synes er relevant for min blog samt mine interesser.
Kontakt mig via e-mail og vi finder ud af et muligt samarbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar