lørdag den 17. maj 2014

Bryllupsrejse #2 - Caribien

I forlængelse af mit første indlæg om vores bryllupsrejses start kommer her mest billeder beretningen om vores tid i Caribien som mand og kone.
Vi tog afsted i 14 dage i marts måned og det er et valg jeg ikke fortryder; væk fra grå natur i Danmark og ned til palmer, varme og merengue musik. Caribien når det er bedst!
Og hvad fik vi så 14 dage til at gå med? - Absolut ingenting og kun det vi havde lyst til.
Og lysten var til at dase på en liggestol, snakke sammen under palmernes skygge, drikke kokosvand og mojitos (og rom!), rode efter billigt mærketøj i outlet'en, spille bingo om aftenen, danse salsa og spise, spise, spise!
Min mand har dykkercertifikat og var ude på åbent hav en halv dag, mens jeg slikkede sol og læste i amerikanske sladderblade oppe ved poolen.
En enkelt udflugt rundt på Den Dominikanske Republiks sydlige del med guide blev det dog også til, og det var en interessant dag. Vi besøgte en lokal skole, et lokalt marked, en farmer-familie hvor vi blev budt på te og til slut spejdede vi efter kendte og rige mennesker i luksus områderne Casa de Campo og Altos de Chavón, hvor vi også bl.a. gloede på dét kapel hvor selveste Michael Jackson blev viet med Lisa Marie Presly.
Jeg kan varmt anbefale Den Dominikanske Republik, og når man først har overstået det direkte fly fra Kastrup (10 timers flyvetur) til den frodige ø, er det Paradis på jord man møder!

4 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor ser det dejligt og skæppe-skønt ud :-) Min store drøm. men manden gider ikke flyve så mange timer :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Gider faktisk heller ikk flyve så mange timer, men det er nødvendigt og så må man få de bedste ud af det...dog havde vi glemt underholdning til turen derover (på vej hjem sov vi det meste af tiden!), så det var lidt "gak gak" at sidde og glo i et fly i et par timer........men måske sundt nok at kede sig lidt?
   // Rikke //

   Slet
 2. Wow det lyder fantastisk!!!!! Bryllupsrejsne sprang vi over/udsatte på ubestemt tid pga den lille. Men ihhh drømmer sådan om et rigtig tropisk paradis engang!

  SvarSlet
  Svar
  1. At rejse er at leve Anne, så husk at forfølg drømmen :-)
   Jeg lever stadig højt på vores rejse, og er heeelt verliebt i Caribien nu!
   Tak for din hilsen!
   // Rikke //

   Slet