250 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
25 gr. kakao
250 gr. sukker
1 tsk. vaniljesukker
Revet skal af en øko-appelsin
1 tsk. bagepulver
25 gr. kakao
250 gr. sukker
1 tsk. vaniljesukker
Revet skal af en øko-appelsin
3 æg
1 æggeblomme
100 gr. mandler
Bland mel, bagepulver, kakao, sukker, vanilje og appelsinskal. Lav en fordybning i midten og kom 2 hele æg samt en æggeblomme i. Rør det hele godt sammen.
Tilsæt mandler, ælt dejen sammen og del den i to. Tril to aflange stykker, læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Pensl kagerne med det sidste æg og bag dem ved 180 gr. i ca 35 min.
Tag kagerne ud, afkøl dem kort tid og skær så i små skiver på skrå.
Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen (til de er sprøde og tørre) ved 150 gr. i max. 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar