søndag den 11. august 2013

Bryllup: Her skal vi giftes

Som en forlængelse til indlægget igår, med ham den dejliges polterabend, har jeg lyst til at vise hvor det kommende bryllup skal foregå.
Selve vielsen skal foregå i en slotskirke. Det er samme kirke hvor ham den kommende mand er døbt, konfirmeret samt fra hvor hans mor er begravet...
Det er et smukt sted og for mig personlig er jeg glad for at det ikke emmer langt væk af kirke, for jeg synes hurtig at kirker får noget sentimentalt, sørgeligt eller for højtideligt over sig.
Slotskirken minder mig dog om prinsesser, gammel tid og kirkegulvet er ikke så fandens langt og vi, som brudepar, kommer til at sidde forholdsvis tæt på gæsterne i kirken hvilket jeg synes er en god tanke/følelse.
Efter kirken er det meningen at vi kommer til at opholde os i slotsgården med dem som har været til globryllup og vi har også lejet en veteranbil som skal holde og vente på os og fragte os ud til dér hvor festen skal holdes.
 - Apropos festen så skal den foregå på et badehotel i meget smukke omgivelser, hvis jeg selv skal sige det...I får et sneakpeak på det (det er rødt!) og måske du har hørt om dette badehotel før, - det er ejet af skibsredder Jepsen som også ejer flere badehoteller rundt om i Danmark.
Status på ham den trætte er at han kom væltende ind af døren kl.5.30 og da han stod ud af sengen lidt over middag ligende han mildt skrevet én der var blevet smidt ud af vinduet...Han ligger nu på sofaen og halv sover, mens jeg bare er glad for at have ham hjemme igen og lykkelig for at han havde en alletiders oplevelse, ligesom jeg selv havde!
- Kan du huske din polterabend og hvad gjorde den lidt mere speciel?

2 kommentarer:

 1. Skøn slots kirke og dejligt hotel :-) Det skal nok blive et fantastisk bryllup <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Rammerne er da meget gode Gitte og vi er også klar så mon ikk' ;)

   // Rikke //

   PS; har modtaget pakken , 1000 tak!!!

   Slet