torsdag den 8. august 2013

Min uge #31

Hvor er det bare skønt at have ferie! Ham den afslappede og jeg nyder at være sammen fra morgen til aften og vi får lavet en del forberedelser til brylluppet som er om 1 måned (sommerfugle i min mave!).
Ferien begyndte i fredags med en tur til Vejle, sammen med min søster, hvor vi fik shoppet og forkælede os selv på dette hotel
En sommeraften stod den på film under åben himmel, da Zulu Sommerbio gæstede min by. Ham den søde, svigerinden og jeg så filmen "De urørlige" og sikke en positiv, god film! -Dejligt der er mennesker med overskud!
Ydermere har ferieugen stået på hjemmebagte boller, god morgenmad, hygge i lejligheden samt en tur til Tyskland for at købe ind til slikbuffet til brylluppet.

- Synes du der mangler noget slik , -hvis ja; hvilken slags? Vil gerne høre dit råd for er lidt i tvivl om buffeten bliver kedelig og om der er slik nok til ca 55 gæster...

4 kommentarer:

 1. Hyggelig ferie uge :-)
  Slik mangler der vist ikke noget af (måske lidt lyserøde permynte ?
  En lille pakke er på vej til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende Gitte, - ser jeg frem til :)
   Lyserød og pebermynte, god kombi. Vil jeg lige overveje og lede efter, tak!

   // Rikke //

   Slet
 2. Jeg synes der skal mere slik til, bare lidt :)

  Jeg tror dog ikke, at folk spiser meget sådan en dag, men det ville bare være så træls at løbe tør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også min frygt Jeanette; at løbe tør! Men der kommer også petit four til og overvejer at bage kys i sort og hvide farver.....Hvilken slags slik synes du der mangler?

   Slet