tirsdag den 5. november 2013

Bedstemor Ands chokoladekage

Overskriften er titlen på chokoladekagen, som jeg bager igen og igen. Jeg har fået opskrifter fra min moster og jeg tænker at hun måske har den fra en bog om Anders And og alle de dersens ænder,siden den kaldes Bedstemor And?
Jeg vender altid tilbage til denne kage, da den bliver så dejlig luftig og får mange roser fra bl.a. kolleger, gæster eller hvem der bliver "udsat" for at få serveret kagen.
Jeg har brugt kokosmel fra Urtekram, - det er fairtrademærket og økologisk, samt mørk kvalitetschokolade (købt i Tyskland).
Og jeg vil også lige fremhæve det nye produkt;
Krymmel, ligeledes fra Urtekram, der indeholder hyldebær og derfor giver et smukt lilla skær ovenpå kagen.

 - En varm anbefaling fra mig!

4 kommentarer:

  1. Deler du ikke opskriften.....?

    SvarSlet
    Svar
    1. jo det kan jeg godt :) Kommer snarest.

      // Rikke //

      Slet
  2. Hvor ser den dog bare god ud - især toppingen, er jeg sikker på er et hit :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. måske din nye favorit? ;) den er virkelig lækker og luftig.

      // Rikke //

      Slet