mandag den 25. november 2013

Makron muffins

En sød, smagfuld muffin der er nem at lave,  - og en opskrift uden brugen af mælk!


3 æg
300 gr. sukker 
125 gr. smeltet smør
125 gr. mel
2 tsk. mandelessens
10-16 makroner
5-7 tvebakker

Bland æg og sukker sammen og pisk det.
Kom smør, mel og essens i.
Makroner og tvebakker kommes i en pose. Bank på posen, så de knuses fint.
 - Bland derefter makronerne og tvebakkerne i dejen og bland det hele.
Ca. 1 spsk. i hver muffinform.
Bages ved 175 grader i varmluftovn, ca. 20 min. (midterste rille) 

7 kommentarer:

  1. elsker makron muffins :)

    SvarSlet
    Svar
    1. så er vi to Anette...kommer altid til at spise mere end én...to stykker (ups!)
      Tak for din kommentar, hyggeligt :)

      // Rikke //

      Slet
  2. Åhh farlig opskrift. Har aldrig afprøvet makronmuffins selv, men smagt dem. Og det er godt nok lidt fristende at lave!!
    Uhmm

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne :)
      Det er en nem og hurtig dej at lave, - måske det ville være perfekt her i julemåneden hvis man fik uventet besøg. Jeg ville pynte med choko-frosting og sødt (jule-)krymmel..
      Uhmmmm ja!

      // Rikke //

      Slet
  3. Jeg har aldrig prøvet t komme tvebakker i, det skal da prøves... :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Trine. Tak for din kommentar. Du må fluks i køkkenet og prøve, det er lækre kager!
      Og så er der også en "undskyldning" for at få tvebakker med mælk og kanelsukker på, i en skål efterfølgende :)

      // Rikke //

      Slet
    2. Kan de fryses ??

      Slet