fredag den 12. april 2013

Brownies

Jeg synes Brownies holder sig friske og "svampede" i flere dage, hvis man opbevarer dem på køl. Det er en kage med smag af chokolade og nødder, - god kombi!
Jeg bruger denne opskrift:

2 æg
175 gr. sukker
100 gr. valnødder (alternativet er mandler og hasselnødder)
100 gr. smør
50 gr. hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
2 spsk. kakao

Bages ved 170 grader i ca 35 min. Husk at hak nødderne og sørg for at din bradepande ikke er for stor. Jeg kan anbefale at hælde kagedejen ud på et område på ca. 23x23 cm, da en brownie godt må være høj.
Når kagen er kølet af kan den skæres i små firkanter og serveres til en kop stærk kaffe eller vanilleis med bær.
Har du også allerede bagt til weekenden? - 
Får du besøg, er det ren forkælelse 
eller bare fordi? - Jeg er nysgerrig :)

6 kommentarer:

  1. Mums - elsker brownies. Jeg håber at få tid til at bage i weekenden, jeg har simpelthen så meget marcipan :-)
    God weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Heeej Gitte :)
      Lyder spændende med dine marcipan-bage-tanker..Hvad mon du skal bage? Jeg tror jeg holder et vågent øje med din blog (kommer opskriften?), for har selv ½ rulle marcipan, og synes der er sååå længe til jul....
      God fornøjelse! ;)

      Slet
  2. Mums det ser lækkert ud. Jeg har også lige bagt chokoladekage til fødselsdagsfejring imorgen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, - du må smage dem ved lejlighed :)

      Slet
  3. Svar
    1. Tak for din kommentar, - altid hyggeligt! Brownies er nemme at bage og er bare lækre og nemme at have i weekenden til "hvis-nu-der-kommer-gæster"-kage ;) God weekend til dig og dine!

      Slet