torsdag den 5. september 2013

Min uge #35 - Ugen op til brylluppet -

Så er det næsten dagen før dagen, og derfor bærer mit uge-indlæg præg af de sidste bryllupsforberedelser! 
Men inden forberedelserne gik i gang blev jeg fredag fejret med dejlige gaver pga. min eksamen . Fik en parfume af ham den kommende mand, og det var perfect timing da det er den jeg skal bære på dagen!
Efter "gaveregn" og overrækkelse af eksamensbeviset på skolen hastede vi videre til diamantbryllup ved mine bedsteforældre, og festen forsætte til langt ud på natten.
Jeg har prøvet på at spise sundt, fået motion samt at nyde det hele i denne uge og det er lykkedes meget godt.
Planlægningen og de små detaljer har jeg styr på og min måde at huske alle ting på er, at skrive dem op på sedler og små lapper papir.
I denne uge modtog jeg også vores kage-topfigur, jeg fik ordnet negle og da jeg besøgte en veninde fik jeg mig en overraskelse; en buket blomster fra hende og en anden veninde fordi de synes jeg var så sej til eksamen (Jeg blev helt rørt!)
Nu hører du ikke mere fra mig inden mit bryllup på lørdag den 7.9.13!
- Jeg har allerede masser af billeder klar til dig, som omhandler brylluppet og de ting vi selv har lavet, såsom pynt m.m., men det må vente.
God weekend, - jeg ved jeg får en god én!


2 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med brylluppet på lørdag <3
  Det bliver en fantastisk dag - og vejret - det bliver skønt :-D
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte! Har først opdaget denne besked nu,- tak for din hilsen og dit positive syn (du fik ret, for vejret var fantastisk d.7.9.!)

   // Rikke //

   Slet