mandag den 2. september 2013

Planlægning og forberedelser

Det er regnvejr, det er måske blevet efterår og det er september. Der er ikke mange dage tilbage til dét bryllup som vi har talt ned til i 1 år.
De sidste detaljer bliver gjort i denne uge, ting bliver printet ud og mange, mange tanker bliver tænkt.
Pludselig virker det helt uvirkeligt ikke at have bryllup, planlægning, forberedelser, tanker, idéer osv. i hverdagen om blot 1 uge.Om én uge er jeg en gift kvinde!
Mon det kan mærkes? Mon det bliver som vi ønsker og håber? Mon der går noget helt skævt under brylluppet? Mon min kjole bliver godt modtaget?.....Uff, der er mange tanker i denne uge (og den er sgu kun lige begyndt!), og derfor sørger jeg for at have min dag fyldt ud med venindebesøg, selvforkælelse, motion og forberedelser så timerne ikke bliver talt i sekunder og hovedet ikke sprænges af tanker, som man alligevel ikke kan gøres noget ved.
Her er lidt billeder af de forberedelser jeg har nået i dag. Om lidt vil jeg gå i køkkenet og bage kys-kager

4 kommentarer:

 1. Hvor spændende altså- håber du får nogen til at tage en masse billeder fra dagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille :) Du kan tro jeg får alle til at tage masser af billeder på lørdag og vil gerne have detaljer med også, så håber jeg/vi husker på det :)

   // Rikke //

   Slet
 2. Puha - tiden nærmer sig hastigt, til den store dag - håber ikke at der er for mange nerver på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hmm bob-bob Gitte...nogle gange får jeg ondt i maven, andre gange nærmest flyver jeg over gulvet og smiler ved tanken om en god dag...er det mon nerver?

   // Rikke //

   Slet