søndag den 15. september 2013

Svensk kærlighed

En dejlig søndag er hvad det har været idag! Jeg har sovet længe, løbet en tur i frisk luft med ham den søde og pakket bryllupsgaverne væk fra stuen.
Der har også været tid til at surfe på nettet efter alt og ingenting...Nu er det ikke længere bryllups-halløj jeg kigger efter, og det er lidt underligt da det er et spændende og fortryllende univers man bevæger sig i.
Men der var også andre ting der tryllebandt mit blik idag! - Det er nok ikke gået særlig mange bloggers næser forbi at det nye katalog fra Ikea er udkommet for noget tid siden.
Nu har jeg luret på deres hjemmeside samt bladret i kataloget og som altid tænker jeg; "Hvem der bare boede i en ny lejlighed/nyt hus og kunne indrette med nogle af de fristende elementer som Ikea gang på gang disker op med!"
 - Jeg er nok ikke den eneste som tænker sådan, og jeg har prøvet på at begrænse mig til et lille udsnit af de ting jeg synes er fine og inspirerende.
- Hvilke ting fra Ikea gad du godt eje dette efterår?

2 kommentarer:

  1. Jeg er også helt vild med den mørkegrå lænestol. Den vil jeg så gerne have i stuen i stedet for den anden slidte stol vi har.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den ku da også rigtig godt passe ind i jeres stue ;)

      Slet