søndag den 27. april 2014

Godt og grundig forkælet!

Det er ingen sag at nærme sig de omdiskuterede 30 år når man, som jeg, bliver forkælet med gode og velmenende gaver.
I løbet af weekenden er mit gavebord vokset og jeg omgiver mig med folk der virkelig kender mig, for ikke én gave skal byttes og jeg kan bruge det hele! Jeg glæder mig f.eks til at sidde en stille morgenstund i mit nye leopard nattøj og sippe te.
Ham min kære mand ved hvor højt jeg værdsætter en lækker, velsmagende kop te, og derfor gav ham mig bl.a. Kusmi, Pukka og Løv te i dåse. - Nok til laaangt ind i det mørke efterår (men dén sæson gider vi ikk skænke en tanke nu).
Jeg ser også for mig hvordan jeg flittigt gør brug af den rummelige DAY Birger et Mikkelsen taske, når vi tager cyklen ned i parken for at slikke sol, eller hvordan min hud kommer til at stråle når jeg bruger den lækre serum fra Beaute Pacifique

6 kommentarer:

 1. Lækre sager, jeg bliver også altid overvældet hver gang jeg fylder år.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget overvældende og jeg er heldig at være fødselar i foråret samt at få gaver til jul også...God fordeling (af sæsoner!)
   // Rikke //

   Slet
 2. Skønne gaver :-) det er nu ikke så ringe det der fødselsdags halløj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er bestemt ikk' så ring' endda Camilla :) Og jeg nyder også min fødselsdag fordi jeg må forkæle andre mennesker (og så ovenikøbet dem jeg holder allermest af!)
   // Rikke //

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen :-).
  Sikke en masse skønne gaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj!
   Tak for din kommentar :)
   Ja, jeg er virkelig blevet "be-gavet" ;)

   Slet