søndag den 13. april 2014

Min mand kan!

I marts måned fyldte ham den dejlige ægtemand 30 år, og han havde besluttet at samle familie, venner og arbejdskolleger til fest.
Hans tema var Spansk Grisefest a lá 70'erne og vi havde lejet et lokalt forsamlingshus.
Hans indbydelse var lavet som et boarding kort og velkomstdrikkene var sangria. I hans frie bar blev der langet mange pina coladas, mojitos, sangria og gin/tonic over, med dertilhørende pynt og lille parasol.
Han havde købt rød/hvid ternet duge samt masser af pynt på nettet og jeg synes det var enormt gennemført og rigtig sjovt!
Menuen var helstegt (patte)gris med god sovs, flødekartofler og diverse tilbehør, samt en meget flot lagkage, som virkelig smagte godt (normalt er jeg ikke til lagkage og den fyldige konsistens)!
 - Dagen derpå var vi glade for at der var rester af maden i vores køleskab, for hold nu op en omgang tømmermænd samt træthed i kroppen efter en fed 30 års fest!
.....Er det mon ligefrem sådan at jeg glæder mig til min egen 30 års dag? Og hvad mon mit tema skal være?

10 kommentarer:

 1. Fine billeder og tak for en god fest.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejlig gennemført ud :-) stort tillykke med ham!

  Når jeg bliver 40 om ikke så mange år, så tror jeg at temaet skal være Sex and the City - mest pga. de skønne farver og Cosmopolitans :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Camilla, hyggeligt med en kommentar :)
   Jeg har også SATC i tankerne til min 30 års (næste år), fordi det er noget der kendetegner mig, "de unge år", samt min veninde-kreds og ja....farverne, atmosfærden, drinks'ne, you name it :)
   - se, så er der noget værd at fejre det runde tal! :)

   Slet
 3. Hvor ser det hele skønt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var også en skøn aften som vi nu kan sætte i mindebogen. Altid godt med en vellykket fest (og så ski' vær' med tømmermændene og de ømme dansefødder dagen efter!)

   Slet
 4. Hvor ser det festligt og hyggeligt ud, tillykke med ham!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Gennemført fest :)
  Tillykke med ham :)

  SvarSlet