torsdag den 12. juni 2014

Uge 23 - nu med navneskift

Min uge har været en dejlig én, og det skyldes nok mest at solen har kysset min hud og at kalenderen beordrede fridage i flæng.
Pinsen bød på stille formiddage hvor der var tid til kaffe og sol på altanen mens jeg tænkte fremtidstanker om min blog, -og der var ikke langt fra tanke til handling og på en aften (måske ikke så gennemtænkt..) lavede jeg mit blognavn/adresse om fra Cupcake-stylisten til Mit element, og det kan du læse mere om lige her.
Der var også tid til at heppe på nevøen som spillede fodbold cup på sin 8 års fødselsdag og jeg nøjes ikke med at være aktiv som heppekor, - jeg fik også tid til løbetur i sommervarmen og aften gåtur med ham min mand.
Ugens optur fik jeg ved at være på spontan cafétur med min søster (igen i solskin!) og jeg fik en meget velsmagende iskaffe. Og som om det ikke var nok guf til mine smagsløg, så har jeg også forkælet mig selv med en hvedekernesalat fra dette sted.
Og apropos forkælelse så kom jeg til at klikke lidt produkter hjem til badeværelseshylden samt et par lækre espadrillos fra Nelly til en meget god sommerpris.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja :-) Man skal huske at værdsætte livet og få det meste ud af det!
      // Rikke //

      Slet