torsdag den 2. oktober 2014

Afsted til Berlin - igen

For 2 år siden rejste jeg med ham den dejlige til Berlin, for at nyde efteråret. Nu skal jeg derned igen, men denne gang i selskab med mine forældre og søster.
Det er sjældent jeg rejser til det samme sted igen, så Berlin bliver min undtagelse og jeg ser frem til at gense byen og jeg håber den er klædt i efterårsfarver, ligesom sidst da det var et smukt, roligt syn!
Jeg har ikke den samme forventnings glæde med mig denne gang, da jeg har set (næsten) alt hvad er et must i den tyske, historiske hovedstad, men jeg glæder mig til at være turist, til mine rejsekammeraters selskab og til lidt  lækker mad .
Måske der sniger sig lidt shopping ind denne gang, - nu har jeg jo overvejende kvindeligt selskab med, så mon ikke. Én ting er hverfald sikkert; jeg skal på Starbucks (flere gange!) og jeg skal finde en spændende souvenir til ham den overskudsagtige, der holder skansen hjemme i Syddanmark!
Hvis du har noget på hjertet, som et godt insider tip eller du har opdaget noget spændende i Berlin hører jeg gerne fra dig, - jeg sender dig en "luftkrammer" som gengæld!

2 kommentarer:

 1. Rikke! Der var du jo :D Jeg har først lige set din kommentar nu her :)

  Glæder mig til at læse med igen - og til billeder fra Berlin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anja. Dejligt du kiggede forbi og kanon godt du er "blogget op" igen :)
   Jeg viser billeder fra Berlin klædt i efterårsfarver as soon as possible!
   // Rikke //

   Slet