onsdag den 15. oktober 2014

Halloween tradition

Der er delte meninger om Halloween og dens indtræden i Danmark med græskar, gys og gensyn med monstre, hekser og onde masker.
Det er en amerikansk tradition som flere danskere efterhånden har taget til sig, og nogle butikker pynter også op til denne dag.
Jeg kan selv finde på at skære et græskar ud, men det er nok også dét. Måske er det fordi jeg ikke har børn at jeg ikke synes der er meget "at fejre" til Halloween, eller også er det fordi jeg ikke orker en tradition mere her inden jul?
Jeg har dog ét år bagt cupcakes med inspiration fra Halloween, da vi fik gæster netop på dagen/aftenen, og det var også dét!
Trods min manglende entusiasme har jeg alligevel fundet nogle billeder, som også er efterårsagtige, som jeg gerne vil dele og måske du får inspiration til din Halloween?
På nær det første billede, er alle billeder fra Pinterest

2 kommentarer:

 1. Det er altså noget ret fin inspiration du har fundet!! Jeg elsker efteråret, og glæder mig til at A bliver lidt større så vi kan lave noget sammen til efteråret. Men selvom jeg da er tilhænger af enhver ting der indbyder til ekstra kage, så markerer vi egentlig heller ikke rigtig efteråret. Nogle ekstra gåture i Dyrehaven måske? ;)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne.
   Ture i Dyrehaven lyder også helt fantastisk - røde, friske kinder og sol fra en skyfri, klar himmel....åhhh, ku godt :)
   Og kage kan vi altid have, gerne i de kolde måneder. Du kan finde flere opskrifter på cupcakes bl.a. her på bloggen, hvis du savner inspiration :)
   // Rikke //

   Slet