onsdag den 22. oktober 2014

Fristelser og traditioner

På fredag er der 2 måneder til jul! Og det er faktisk sådan i år, at ham den charmerende og jeg skal holde jul, - sammen og i det nye hus!
Det er første gang vi holder jul sammen, for det har i de ca. 11 år vi har været sammen, været kutyme at jeg holdt jul med mine forældre, søster og senere hendes lille familie, mens han tog turen til Sjælland med hans familie. 
Derfor har jeg først kunne kysse ham tak for julegaver på 2. juledag og det har været et kæmpe savn i dagene hvor alle ellers er sammen med de nærmeste. De sidste par år har jeg ikke rigtig kunne undvære ham, og været lidt trist juleaften, men jeg har heller ikke været parat til at give slip på min familie, vore traditioner m.m. og det har han heller ikke mht hans familie, men i år er jeg mere end klar til nye input, nye traditioner og et hus fyldt med gæster.
 - Er der andre af jer der også har haft separate juleaftner med jeres partner? Og hvad har du holdt fast i, som tradition, da du kom ind i en ny familie?
Collagen øverste er nogle af mine juleønsker som gerne må pynte under træet, og jeg satser på lidt dyrere - end flere ting, i år.
Og det var faktisk for at vise mine ønsker frem at jeg lavede dette indlæg, og slet ikke for at snakke om jul, traditioner og forberedelser, for det vil jeg gerne vente med til i hvert fald efter Halloween.  

2 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt med fælles jul i jeres hus :) Kommer begge jeres forældre så?
  Vi har indtil i år holdt jul hver for sig (sidste år var første år som mand og kone, men Søren havde vagt på jobbet 23-25. december, så der var vi ikke engang sammen). Men I år skal vi også være sammen for første gang, og jeg glæder mig rigtig meget til at dele denne aften med ham - og ikke mindst få lov at opleve en jul sammen inden barn.

  SvarSlet
  Svar
  1. STORT TILLYKKE med bulen på maven Malene, - dét var gået min næse forbi, men jeg er heller ikk så god til at "passe" Blogland for tiden. Vi holder jul med hans familie mens mine forældre besøger min søster og hendes familie.
   //Rikke //

   Slet