lørdag den 14. april 2012

Snart 1 år mere...

Nu nærmer tiden sig hvor jeg har fødselsdag. Jeg kan slet ikke følge med, for tiden går så hurtigt! De fleste af mine weekender er booket med dejlige stunder med skønne mennesker, og min hverdag flyver afsted... Jeg har endnu ikke inviteret familien på besøg, og mon ikke det snart burde ske, nu hvor der er mange personer der gerne skal komme til fødselsdag OG gerne samme dag/aften.
Mange af mine tanker kredser om den ansøgning jeg har sendt ud; håber inderligt at jeg får elevplads pr. 1.september og fristen for at sende ansøgning ind er udløbet....derfor løber jeg ned til postkassen hver eftermiddag i håb om, at ligger et brev om at jeg er indkaldt til nærmere samtale....uff, det er næsten ikke til at holde ud!!! - Bilder mig selv ind at det er derfor jeg ikke kan samle mig om fejring af min fødsel...Hihi :0)
Her kommer lige en ønskeseddel i billeder, - man har vel lov at drømme (både om gaver og elevplads!):


Alle billeder er lånt via google


4 kommentarer:

 1. tillykke med dagen når den kommer :) sikke en lækker ønskeseddel, håber at du får nogen af dine ønsker opfyldt :)

  SvarSlet
 2. Fine ønsker du har, er da helt vild med den lyseblå køkken maskine, den er bare for fed...

  Håber du får alle dine ønsker opfyldt...

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hej Susi! Den er nemlig rigtig fed, men kræver nok også en del plads i køkkenet ;0) Jeg skriver et indlæg om mine ønsker blev opfyldt i næste weekend, når jeg har haft fødselsdag ;0)

  SvarSlet