torsdag den 17. maj 2012

60 års fødselsdag

Min elskede far fyldte 60 år i denne uge og han er blevet fejret af flere omgange. Festlighederne blev holdt hjemme i privaten hvor mine forældre selv stod for at lave maden (buffet) og jeg stod i køkkenet for at anrette og vaske op...Tror de har haft omkring 45 gæster fordelt over 3 dage, da de både har ville fejre den runde fødselsdag for venner, naboer, familie og arbejdskolleger. 
Mine forældre er gode til at lave mad, at servicere gæster og ikke mindst kreere en super hyggelig stemning. For mit vedkommende har det været rigtig hyggeligt at mødes med deres venner, som har været der gennem hele min barndom, men som jeg ikke ser så ofte. Maden har været rigtig lækker og bobler i glasset har det været nok af.
Nu er fødselsdags-festlighederne så slut for denne gang. Jeg kan mærke jeg idag er træt i kroppen og træt på den sociale konto...Jeg nyder bare at være mig selv og at tænke tilbage på nogle skønne aftner med selskab i topklasse. Min far har nydt hver og én gæst, nydt maden, vinen, gaverne og har helt sikkert haft en dejlig uge :0)

3 kommentarer:

 1. Mums hvor ser det også lækkert ud! Tillykke med ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine, - og maden var også rigtig lækker!

   Slet
 2. Det ser godt, især den kage på første billed.. mmh :)

  SvarSlet