lørdag den 26. maj 2012

Søster dag

Billede lånt via grenes.dkJa, hvorfor ikke? Når nu både mor, far og Grundloven har en dag er det da passende (og på tide) at søstre også får en dag på året som bare er deres...Og denne dag falder altså den 26.maj, og hvis man skal leve efter Søstrene Grenes "kalender-lov" falder denne søster-dag altid sidste lørdag i maj måned..
Jeg har selv en storesøster, som jeg for alt i verden ikke kan undvære!
I barndommen var hun min faste klippe; hun hjalp mig, var en rigtig god legekammerat og jeg vidste jeg var elsket selvom hun sjældent sagde det højt.
I en periode i teenage-årene var vi meget forskellige og levede en smule hver vores liv..dog delte vi altid det mest spændende og hun var en god lytter, hvis jeg  var ked af det pga kærestesorger eller lignende som dengang smadrede hele ens hormon-fyldte verden.
Først i 20'erne blev vi rigtig gode til at gå i byen med hinanden, at hygge sammen, shoppe løs, diskutere, grine og bare erhverve os kvalitetstid.
Nu her sidst i 20'erne er vi rigtig tætte. Vores liv smelter nogle gange sammen i dén forstand at vi gerne vil de samme ting, køber de samme ting og interesserer os for de samme emne, - mange gange uden at have fortalt den ene om det....det er som om der er opstået et hemmeligt, telepatisk bånd imellem os...Nok noget kun søskende kan forstå og opleve.
Jeg kan ikke leve uden min søster og derfor vil jeg gerne hylde hende som den smukke, eftertænksomme, kloge, venlige, retfærdige og lattermilde søster hun er!
HURRA for min storesøster....eller hvad man nu kan råbe høj på denne lidt utraditionelle dag :)
Jeg kan ikke afsløre i dette indlæg om jeg giver min søster noget, eller gør noget for hende i løbet af pinsen, da hun læser med på bloggen...Men forsættelse følger!
Billede lånt via Facebook

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et smukt indlæg - bliver helt rørt! Jeg synes som dig en søster-dag er noget så god en idé, og tror jeg vil følge dit eksempel og gøre noget godt for min søster.
  Vi har et forhold der lyder som jeres, og selvom der var bump i barndommen er hun nok min bedste veninde i dag.
  Tak for opfordringen til at huske at værdsætte hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, - søstre er bare noget helt særligt :)

   Slet
 2. Ih altså...har lige læst dit indlæg og fik helt tårer i øjnene. Tak for den fine gave, er helt ked af jeg ikke havde noget til dig. Og nu også dette fine indlæg. Du betyder også alt for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det behøver du ikke være ked af...sjovt at overraske dig,søs :)

   Slet