mandag den 21. maj 2012

ProviantHar været et smut i Tyskland for nylig, for at købe ind til at kunne bage kager og efterfølgende pynte dem.
Der er nogle ting som er meget billigere over grænsen end de er i Danmark og det vil jeg gerne benytte mig af. Samtidig laver ham den søde og jeg altid en tur ud af det. Nogle gange med en køretur ud i det blå og andre gange med en middag efter shoppingturen.
Jeg købte selvfølgelig forskellig slags krymmel, - både til isdesserter men også som pynt på mine cupcakes. Der er også "basisvarer" som nødder og chokolade og jeg blev også fristet af en pose skumfiduser. Har i tankerne at lave noget med cupcakes og skumfiduserne....skal nok blogge om det når det sker!
Det øverste billede (af slikket) skal jeg bruge til når mine veninder besøger mig...flot pastelfarvet slik og kirsebær-lollipops....det er da piget!?

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. er også lækkert, hihi :)

   Slet
 2. Lækre sager :-) Ja en tur til Tyskland kan betale sig på mange områder, vi plejer også at hygge lidt omkring det - køre omveje, finde et sted at spise og sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næste gang kan I prøve caféen "Ekstrablatt" midt på gå-gaden i flensborg. Autentisk cafémad, sjove vintage plakater på væggene og billig mad :)

   Slet
 3. Dejligt med lidt i "proviant-skabet". Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det betyder så bare også at jeg nok burde bage nogle fantastiske kager...men i dette vejr,hmmm...?

   Slet
 4. Slet ikke en dårlig tur I har været på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er fordelen ved at bo i det sydlige Jylland, Malene :)

   Slet