tirsdag den 1. maj 2012

Gaveregn

I sidste uge blev jeg ét år ældre. Må sige at jeg ikke føler mig som en kvinde der er tættere på 30, men uanset hvad fyldte jeg jo 27 år og når det så er slået fast vil jeg gerne vise mine gaver frem...
- Jeg tabte helt pusten for hold nu op; der var enormt mange gaver, mange gode, flotte hjemmelavede og "lige mig"-gaver....Wauw!
Som skrevet i et tidligere indlæg må mine nærmeste kende mig rigtig godt, da jeg fik meget the. Mums, jeg glæder mig til at gå om bord i de fine, farvede bøtter med velduftende the i løsvægt.
Her kommer lidt billedspam fra fødselsdagen:
Min søster forærede mig den flotte, ternede kasse samt den farverige dåse (billede 4), som er hjemmelavet. Hun er smadderdygtig til at kreere ting og hun rammer altid plet mht. min stil.
 - Læg også mærke til den grålige/leopardplettet thekande-varmer, ligeledes fra min søster (sidste billede). Hun har købt den af dygtige Ninna, som har bloggen Fru Schou, og en webshop ved navn nunu. - Jeg kunne nemt købe mig fattig i smarte kosmetikpunge eller nøglesnore!
Jeg har også fået pengegaver og jeg glæder mig til jeg en dag kan gå amok i en tøjbutik eller købe noget fedt tilbehør....Dén dag må gerne snart komme :-)

5 kommentarer:

 1. Nøj en masse fine gaver! Heldige dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Føler mig også enormt heldig og "begavet", hihi ;0)

   Slet
 2. Sikke en masse skønne og brugbare gaver. Er så dejligt, når at familie og venner virkelig har tænkt over gaverne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, personlige gaver er et hit hos mig ;0)

   Slet
 3. WOW for en gaveregn:-) Dejligt du blev glad for tehætten:-) Tusind tak for de fine ord og link, det gør mig rigtig glad:-)
  Og så lige et forsinket tillykke:-)
  Kh Ninna

  SvarSlet