lørdag den 9. juni 2012

Pakkeleg

Jeg har været med i en pakkeleg hos Katrine, som går ud på at modtage en pakke og dernæst sende én tilbage til afsenderen (altså Katrine). Herefter skal jeg se om jeg kan få 2 andre bloggere med i legen...Er det dig som skal modtage en pakke (med hemmeligheder i) er du velkommen til at lege med!
Send mig en mail eller skriv en kommentar.
Jeg modtog en masse små ting fra Katrine og bl.a. rammen med det hjemmelavede postkort samt den lille fint, tapetseret dåse med en kant af cupcakes passer rigtig godt til mig, - meget personligt, da jeg elsker cupcakes!
I de små pakker befandt sig nogle krea-ting og jeg har allerede planer om at bruge de lilla kvaster til noget pynt til mine lysestager, tapen skal bruges til...ALT!....Tak for pakken, Katrine!

5 kommentarer:

 1. Jeg vil vildt gerne være med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super. Jeg venter lige lidt og ser om der melder sig en til deltager...Men du må gerne sende din adr. til mig (i mail)

   Slet
 2. Jeg er også med på en lille leg :)

  SvarSlet
 3. Hej Sandie, tak fordi du kiggede forbi min blog :) Du er velkommen til denne lille pakkeleg, send mig blot din hjemmeadresse (i mail), så jeg kan få sendt en pakke afsted til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke, jeg har sendt en mail.. Iih det bliver spændende :o)

   Slet