onsdag den 16. januar 2013

1 års blog-fødselsdag


- For præcis 1 år siden boede ham den uundværlige og jeg hos mine forældre, da vi var uden lejlighed. Grunden hertil var, at vi havde rejst jorden rundt i 2½ måned, var kommet hjem til (kolde) Danmark og nu skulle stable en tilværelse med hverdag, lejlighed og job, på benene igen...
Da vi var ude at rejse oprettede vi en blog med tekst og billeder, så vore familier hjemme i Skandinavien kunne følge vores eventyr...
Derfor var jeg vant til at blogge og gjorde det med glæde, - og jeg manglede det lidt da jeg kom hjem til DK. Da jeg ikke kunne blogge videre på vores rejse-blog oprettede jeg derfor Cupcake-stylisten og besluttede at blogge om; mig, min hverdag, opskrifter, cupcakes, styling, fest og nu; bryllup.

Jeg vil sige mange, mange TAK til mine trofaste, flinke læsere! Jeg er så stolt når et nyt medlem viser sig i Google-tælleren, men også meget glad for dem som hænger ved og hver dag læser mine indlæg.
Jeres kommentarer er hyggelige at læse, og jeg trækker på smilebåndet, når jeg ser en ny kommentar! Det er uden tvivl dig som læser, der gør en forskel, og som gør at jeg er ellevild med at blogge....Man kan bare ikke lade vær', men dén følelse kender du jo nok selv!
Jeg vil gerne blive bedre, og derfor skal lyde en opfordring til dig derude bag skærmen: Hvis du mangler noget på bloggen, tænker over noget, gerne vil vide mere; SÅ SKRIV!
Og hvis du er til gaver, præmier og spændende indslag synes jeg bestemt du skal holde øje med bloggen de næste par dage/uger, da jeg vil køre nogle give-aways, alene af den grund; mine læsere skal forkæles!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 kommentarer:

 1. Tillykke med blog-fødselsdagen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine.
   Mange tak for lykønskningen :)

   Slet
 2. Stort tillykke med din blogs 1 års fødselsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsnen Gitte! Jeg har svaret dig i mit tidligere indlæg "Spis en blomst"..tjek det lige og send mig evt en mail ;)

   Slet