fredag den 18. januar 2013

Te-samling

Jeg er glad for at drikke te og derfor er min samling af forskellig slags te egentlig pænt stor. Da jeg fyldte år i foråret fik jeg foræret 7 LØV te, i 100 grams dåser, som jeg synes smager godt, er økologisk samt har et flot design.
Jeg drikker te hver dag og tror det kan side stilles med andres kaffetrang/forbrug.
Te er hygge, det er afstressende, det er sundt og det er lige mig!
Når jeg har tømt en dåse for te kan jeg ikke nænne at kassere den. Jeg har derfor en del tomme dåser stående som pynt i køkkenet. Jeg har også foræret nogle dåser væk, hvor jeg havde sået karse i (i det tidlige forår sidste år).
Den smag, som er nr. 1 lige nu, er David Rios Chai-te, som jeg laver på mælk..mums, det er godt på en kold snevejrs-eftermiddag!
- Hvad samler du på?

5 kommentarer:

 1. Sikken en masse dåser :-) Jeg kan godt forstå at du ikke nænner at smide dem ud - Jeg har en svaghed for kander :-)
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Kande...det kender jeg faktisk godt. Ser ofte sådanne små kander og tænker; ej hvor sød til mælk, til kaffen.....men problemet er at vi i forvejen har 2 og hvor mange små kander til mælk har man lige behov for?!?!? :)

   Slet
 2. Fedt at læse om en med samme last som mig. Her er det også tedåserne der fylder i køkkenet for de er så fine. Samtidig har jeg en vane med at købe te med hjem når jeg er ude og rejse bl.a. fordi jeg synes dåserne eller poserne er fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har indtil nu ku styre udenom te fra udlandet,men kan mærke at det kribler i fingrene når jeg ser nye mærker, smag eller lign., så mon ikke det snart bryder ud!?
   God weekend Bianca :)

   Slet
  2. Pas på! Det kan blive en dyr fornøjelse ;)

   Slet