torsdag den 10. januar 2013

Min uge

Gæt lige engang hvad jeg har?-Yes ma'am, jeg har købt mig en smartphone! Fristes næsten til at sige; "Velkommen til virkeligheden!", for endelig købte jeg én (med lidt pres fra ham den moderne), og har nu lagt min klap-mobiltelefon langt væk til fordel for mere teknologi. Og hold nu op hvor den kan, den populære smartphone! På mit studie "kommer jeg til" at sidde og tjekke lidt facebook opdateringer, og når jeg ser noget smukt knipser jeg fotos af det, - er dog ikke hoppet med på insta-bølgen (endnu?). Her er en forbedret udgave af "Min uge"-indlæg på bloggen med forskellige billeder af mig, min hverdag og verden omkring mig, taget med min nye mobil...
Ser film, med skønne Reese Whiterspoon
Gaver til min mor, som fylder år
Fuldkornsboller, bagt af ham den dejlige
Lækkerier fra Lagkagehuset
Brandbekæmpelseskursus i forbindelse med mit studie
Skal,skal ikke? - Udsalgsshopping (buksedragt)
Går med glimmerstrømper
Udsalgsshopping

2 kommentarer:

 1. Tillykke med telefonen! Og ja, velkommen til virkeligheden ;-)
  Lækker buksedragt.. Jeg er vild med leopard efter at det er kommet frem igen.. Engang var det godt nok ikke lige mig, men nu har jeg faktisk købt en cardigan med det, og jeg elsker den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har leo været væk?! - Jeg er nok én af dem som i laaang tid har knuselsket leopard-mønster, - bare det er af god kvalitet :) Gætter på Susan, at der sniger sig mere leopard ind i din garderobe...dét er altså lækkert, hihi ;)

   Slet