fredag den 13. september 2013

Kylling på 3 måder

Jeg spiser ofte kylling. Det er nemt, sundt og kan varieres på mange måder.
Her er nogle billeder af de måder jeg senest har nydt kylling på, fra mit eget køkken.
I aften skal jeg ikke selv lave mad, for ham den dejlige og jeg skal spise hos et vennepar og nu hvor d.13. falder på en fredag skal vi se gyserfilm og spise snoller efter at maden er indtaget!
 - Ser du også uhyggelige film på fredag d.13.?
Kyllingefilet i ovnen med paprika, kryddersmør (kærgården italiensk smør), rødløg, majs, squash og bulgur.
Kyllingelår i ovnen med paprika/peber, squash, smør, bulgur, sommersalat, edamamebønner og ostetern
Kyllingegryde med karry/kokosmælk,kokosmel,spinat, porrer,gulerødder, porrer, bønner og ris 

2 kommentarer:

  1. Yum, det ser bare godt ud det hele!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemt at lave Anne, så du må vidst hellere en tur i køkkenet ;)
      God fornøjelse, - og tak for komplimenten ;)

      // Rikke //

      Slet