mandag den 23. september 2013

Menu-forslag #11

Mad, mad og atter mad!
Nu hvor jeg har passeret det 10.indlæg om min egen mad, fra det lille køkken, forsætter jeg! Man skal jo spise hver dag, og hvorfor ikke dele og, - forhåbentlig-, inspirere andre med nogle forslag til aftensmaden, eller til lidt variation?
 - Billederne er ikke den bedste kvalitet, men er også taget med dårlig! belysning over mit spisebord. Gider ikke stille maden pænt op; - skal jo spise mens det er varmt og passe min næringsvej, ikke sandt!?

Biksemad
- Denne danske klassiker behøver jeg ikke fortælle nærmere om...Jeg har pølser, spejlæg og (åbenbart) masser af peber på ægget, for det er sådan jeg kan lide det.
Husk denne ret velegner sig som en "Tøm køleskabet eller fryseren"-ret!

Kylling med svampesovs
Kyllingefilet stegt i ovnen med baconknas
Dertil en grøn salat samt spinat fettucine-pasta
Sovsen er lavet af væde fra kyllingen, af cremefine (den i flasken!), hvidløg som champignon.
Drysset med persille som er en god til hvidløgsmagen

4 kommentarer:

  1. Det ser da fint ud, også selvom du måske ikke har anrettet!

    SvarSlet
    Svar
    1. tak tak :)
      nyder at min mad ser fin ud på tallerkenen, for så ka jeg bedst "lide"/nyde min mad.

      Slet
  2. Mmmmh, svampesovs duer bare altid!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. det kan du have ret i Anne, - og i denne årstid er det perfekt spise (svampe og efterår!)

      // Rikke //

      Slet