tirsdag den 31. januar 2012

Nyt til garderoben

Så kom der billede af shop-amok dagen i lørdags..det ser ikke ud af meget, men det føles som om. - Nok fordi jeg prøvede så meget tøj og gik i så mange forretninger at jeg troede jeg havde købt halvdelen af centeret :0) Dog mangler der på billedet; hårelastikker med glimmer-sløjfe og et sort pandebånd i strik til kolde dage udenfor...
Cupcake-formene er fra Søstrene Grene og hvis du er fan af at bage, vil jeg anbefale et besøg i butikken. Formene koster kun 7,45 kr. pr. pakke! 
Jeg er allerede i gang med at ligge lidt penge til side til næste shoppingtur, for fandt desværre ikke støvler og hverdagssko. Jeg mangler også en smuk kjole til forårets mange fester, men måske jeg skulle tage en tur på net-shopping til dét formål?

2 kommentarer:

  1. Sikke en hyggelig blog du har her. Og velkommen til Joyofcoffee...på trods af at du ikke drikker kaffe. Det tager jeg som et kompliment :-)

    SvarSlet
  2. Velkommen miss coffee-lover :0) Det er modsætninger der mødes mht. de varme drikke, men rart vi kan samles om bloggene. / Rikke

    SvarSlet