tirsdag den 8. januar 2013

Menu-forslag #7

Denne omgang af menu-forslag, fra mit eget hverdags-køkken, bærer præg af at maden er meget nemt og hurtigt at lave og en smule snack-agtigt. Det er aftensmad, men kunne også sagtens serveres til en veninde-frokost.
Høns i asparges/tarteletter:
Det du skal bruge er; tarteletter, lidt mel, smør, kylling(filet), mælk, hvide asparges i dåse og lidt persille.
Jeg lavede en stor portion ud af 3 kyllingefiletter og delte små portioner op, til fryseboksen.


Ekspres-pizza:
Navnet på disse pizzaer henviser til at de er meget nemme at lave. Pizzabundene er nemlig grov-pitabrød som er en rest. Jeg har smurt bundene med tomatpuré og fyldet er pølser, cheddarost og oregano.
Giv dem ca 10 min. i ovnen og server med grøn salat.


Fyld til pita eller som eftermiddags-venlig-snack:
Tallerknen til venstre er skinkestrimler blandet med purløg og cremefraiche 9%.
Jeg har snittet grøntsager og skyllet salat, så det er klar til at komme i et pitabrød.
Du kan også nyde denne ret som tapas, eller som en lille snack efter studiet/jobbet.
Du kan tage den rest brød du lige har eller koge noget pasta.

6 kommentarer:

  1. Ekspres-pizzaen er da ikke mindre end genial!
    Den må jeg huske :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Det er en nem måde at lave mad/snack på, og så hindrer det madspild, ren win-win :)
      Velbekomme

      Slet
  2. Uha, så fik jeg lige lyst til tarteletter - lækkert billede :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne.
      Det er ikke så tidskrævende eller svært at lave høns i asparges, til tarteletter,så kom du bare i sving i køkkenet ;)
      God fornøjelse, og velbekomme!

      Slet
  3. Sikke en fin blog du har dig her! Vil straks tilføje dig min læseliste! Og sikke noget lækkert mad. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Susan.
      Er også for nylig faldet over din blog, så det er dejligt du også finder min blog interessant, tak!
      Maden er lige til at gå til og koster ikke alverden.
      God fornøjelse:)

      Slet