tirsdag den 4. februar 2014

Rejsen er bestilt

Bryllupsrejsen er bestilt og betalt, - det var den jeg løftede sløret for i dette indlæg! En kedelig torsdag i januar, efter en del søgning på nettet, købte vi en rejse som skal gøre det ud for vores bryllupsrejse. Det er med vilje at vi først kommer afsted nu, for inden vores bryllup i september besluttede vi os for at vi synes det var for meget at smutte en uge efter den store dag, samt at vi rigtig gerne ville have noget tilgode når det blev vinter og hverdag igen.
 - At jeg også begyndte i nyt job meget kort tid efter vores bryllup har også en betydning for hvorfor vi valgte at vente med at rejse.
Men ja, nu er det besluttet at vi tager 2 uger afsted (i marts) til Caribien! All-inclusive 4-stjernet hotel og dejlig tæt på stranden.
Vores planer for hvad vi skal lave på ferien er....absolut ingenting! Vi må se hvad vi gider at foretage os, - andet end at nyde hinanden, lidt sport, masser af kølige drinks og at sove. Jeg ser virkelig frem til ferien og jeg er gået på jagt efter en bikini. Jeg tror jeg ender med at købe den via nettet og må prøve mig frem i størrelserne, for der er ikke mange fysiske butikker som har bikinier hjemme nu.
Jeg tæller dage og glæder mig enormt meget!
Sol, strand, varme og vacation - I'm in!

4 kommentarer:

 1. Wauw, så er der noget at glæde sig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er der så absolut Gitte. - det bliver en fantastisk marts måned ;)

   Slet
 2. Hvor er jeg dog misundelig - rigtig god tur :D

  - Anne

  SvarSlet