mandag den 3. september 2012

DR.OETKER

Jeg har indgået et samarbejde med Dr.Oetker, som vi allesammen nok bedst kender fra bageartikler såsom bl.a. bagepulver, krymmel og vanillesukker.
Jeg vælger som oftest bage-produkter fra netop dette firma, da de har et bredt udvalg, fås i de fleste dagligvarerbutikker og har produkter som er tidssvarende.
- Vidste du f.eks at de har lanceret mandelmel i små poser, som er perfekt at bruge til fx. de lækre macarons (se mine hjemmebagte macarons her)?
Vidste du også at Dr. Oetker var de første til at give os forbrugere frysepizza og var dem som lancerede creme fraiche i 1970'erne?
Mit samarbejde med firmaet går ud på at teste produkter fra deres kagedekorationssortiment og jeg glæder mig enormt meget, for jeg er allerede faldet pladask for deres farvestrålende krymmel!
Hvis du mangler inspiration eller vil forkæle dine øjne med flotte og indbydende billeder er det et besøg værd at klikke dig til Dr. Oetkers hjemmeside, hvor der ligger opskrifter, inspiration og beskrivelser af produkterne.
Produkterne er sponsoreret, men ord, holdninger og meninger er mine egne. Nederste billeder er fra Dr. Oetker (fundet via google.dk)

4 kommentarer:

 1. Det må da være noget af en drøm for sådan en som bager så meget. Vidste ikke, de havde lavet mandelmel- det plejer jeg sel at stå og lave, men det vil jeg da prøve for det gør noget af arbejdet lidt hurtigere. God fornøjelse med afprøvningen. knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lykken, Heidi! Mandelmelet kan købes i de fleste dagligvarebutikker, så god fornøjelse med den nemme bagning fremover ;0)

   Slet
 2. Det var da en godt samarbejde - rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, er også glad for min "partner in crime" :0)

   Slet