lørdag den 15. september 2012

Morgenmad

Morgenstund har guld i mund og jeg er af den type der ikke kan fungere uden at ha' spist morgenmad. Til hverdag bliver det dog "kun" til en portion havregryn med mælk og kanel på.
I weekenderne laver ham den elskede og jeg dog ofte vores egen brunch med hvad der nu lige er i køleskabet/frysboksen, for der har vi tiden til det...
En sjældent gang går vi til bageren, som ligger meget tæt på lejligheden og nyder et godt rundstykke eller et friskbagt franskbrød.
 - Hvad er specielt ved din morgenmad i weekenden?

4 kommentarer:

 1. Vores morgenmad i weekenden er ikke så meget anderledes end i hverdagene.
  Nogle gange bliver det til rundstykker fra fryseren - eller hvis jeg smutter til bageren efter rundstykker.
  En sjælden gang imellem bliver det til scramble æg, bacon, pølser og ristet brød - men det er ikke tit, men super hyggeligt, når det endelig er på menuen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er nok også derfor man bliver ved at synes det er hyggeligt; fordi det sker sjældent :0) God weekend Christina!

   Slet
 2. Hvor hyggeligt :)
  Her henter vi ofte rundstykker en af dagene, men når jeg er alene hjemme det meste af tiden lige nu, så bliver det ofte til det samme som i hverdagen (cornflakes, havregryn, øllebrød) eller nogle gange en skive franskbrød - det bedste er næsten en skive ristet franskbrød og en god kop te. Har slet ikke tid til at nyde en kop te/kakao i hverdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uff, jeg kan slet ikke undvære te i hverdagen..det er nok ligesom andre har det med kaffe? Det lyder hyggeligt med rundstykker...synes bare det er så dyrt efterhånden ved en bager....

   Slet