torsdag den 6. september 2012

Minimalistisk shopping

Mine tøj/tilbehør-køb i løbet af sommeren har været minimale, så derfor bliver dette indlæg også ultra kort. Jeg har ikke rigtig følt jeg har manglet sommertøj, da jeg bare har brugt kjolerne i mit skab (med leggings) på de varme dage, så det blev ikke i juli/august mit dankort  brændte varmt...
Dog "investerede" jeg i bøffellæder tasken fra Adax, som jeg bruger som skoletaske....uf, den er meget glad for! Og så blev den koralfarvede top købt på udsalg og den sorte sag med similisten er et must at have på i byen eller under en bluse, så kraven ses.
PS: jeg er meget stolt af mig selv, fordi jeg har formået at spare på posten "købe tøj", og jeg mener bestemt det betyder at jeg kan gå amok i efterårstøj...Ikke?!

4 kommentarer:

 1. Super fine køb! Og ja, du har vildt lov til at gå amok i efterårs shopping nu :-)

  I modsætningen til mig.... Puha, jeg skal vidst holde lidt igen i det næste stykke tid!! Haha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, så må du "savle" over mine køb HVIS de kommer....skal jo gerne spare...men ja...vi kvinder mangler jo altid tøj, ikk!? ;0)

   Slet
 2. Selvfølgelig skal du gå amok i efterårskøb - man skal jo have noget af fordrive de mørke måneder med :) Så man kan ligeså godt gå i butikker og hygge på café bagefter. Uuuuh :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt Malene! -Det lyder som en skøøøn dag med tøjkøb og cafébesøg, når efteråret banker på døren ;0)

   Slet