mandag den 10. september 2012

Indonesien!

Min verden så meget anderledes ud forrige sensommer, da ham den arbejdssomme og jeg havde booket en 3 måneders tur rundt i verden; Lejligheden blev pakket ned, jobbet blev sagt op og backpack-rygsækken blev omhyggeligt fyldt med sommerklæder...
Rejsen blev booket ved Jysk rejsebureau og destinationerne var: Indonesien, Malaysia, USA og Mexico.
Vi havde længe sparret op til rejsen, var blevet vaccineret, havde læst tykke bøger og søgt informationer om backpacking, leje af bil, visum m.m., så det var faktisk bare at vente på, at det blev september hvor første stop var BALI!
I den kommende tid vil jeg her på bloggen mindes vores fantastiske og enestående rejse i år 2011, for selvom det er et år siden lever minderne for fuld udblæsning; billederne bliver ofte bladret igennem, sjove oplevelser bliver vækket til live og små ting fra rejsen kan gøre den trivielle hverdag god igen :0)
Rejsen begyndte i Indonesien; vi rejste rundt på Bali, på den lille ø Gili Trawangan (den hører dog til Malaysia) og boede i regnskoven i Borneo.
Der kommer lidt billedspam og hvis du har spørgsmål er du hjertelig velkommen, -  måske du også har en lille backpacker gemt indeni?


4 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder. Kan kun forestille mig hvor stor en oplevelse det har været.
  Manden og jeg tog selv 1 måned til USA sidste sommer og rejste rundt og også her tages minderne tit og ofte frem. Det er fantastisk at rejse og opleve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. "At rejse er at leve" er et vigtigt motto for mig ;0) Du kan se frem til et indlæg om USA om noget tid Bianca, for denne destination besøgte vi også...Jeg elsker USA og det er absolut ikke sidste gang jeg besøger landet, for det har meget at byde på :0)

   Slet
  2. Hehe - "at rejse er at leve" er netop en af etiketterne på min blog af samme årsag :) Har allerede abstinenser over vi ikke kom på sommerferie i år. Glæder mig allerede til at læse indlæg om USA. Du kan evt. læse om vores tur via Route 66 her: http://br-usa.blogspot.dk/ Jeg er helt klart bidt af landet og snakker allerede om at skulle afsted igen :)

   Slet
  3. Hehe - "at rejse er at leve" er netop en af etiketterne på min blog af samme årsag :) Har allerede abstinenser over vi ikke kom på sommerferie i år. Glæder mig allerede til at læse indlæg om USA. Du kan evt. læse om vores tur via Route 66 her: http://br-usa.blogspot.dk/ Jeg er helt klart bidt af landet og snakker allerede om at skulle afsted igen :)

   Slet