onsdag den 26. september 2012

Vil du...?

På en helt almindelig søndag sidst i august, på et helt almindeligt, trygt og velkendt sted blev jeg ualmindeligt, - og noget overraskende, stillet et meget stort spørgsmål;
 Vil du gifte dig med mig?
Og du kan jo selv tænke dig til hvad svaret blev, for når det er ham den højtelskede, uerstattelige og mest betydningsfulde kæreste som stiller dette spørgsmål var der ingen tvivl i mit hjerte!
Således er jeg, i samarbejde med ham den modige, nu så småt i gang med forberedelserne til det som bliver kaldt; vores livs fest.
Min fremtid har taget en meget almindelig drejning i form af et kommende ægteskab, og jeg er ualmindelig stolt over at ham den dejlige ville fri...til mig!!!

15 kommentarer:

 1. Tillykke! Det er sgu stort :-)

  Glæder mig til du spammer bloggen med bryllupsindlæg, så kan os uden udsigt til bryllup også være lidt med på vognen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvem ved Trine, måske din kæreste får gode idéer :0) Men tro mig; jeg skal nok komme i bryllups-blog-stemning, selvom det kommende bryllup føles meget langt væk pt., men nogle af forberedelserne er dog i gang...

   Slet
 2. Hvor dejligt for jer! :)

  Jeg har fortiden gang i en give-away som jeg håber du vil tage et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Stort tillykke :o) Det er bare den skønneste tid, der hvor man går og planlægger bryllup - jeg eeeeelskede det :o) Sikke en smuk ring - det var et godt valg af kæresten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et godt valg; meget enkelt og flot! Og tak for kommentaren Camilla, det varmer ;0)

   Slet
 4. Aaaaaaaaaaaah, hvor er den smuk, og TILLYKKE for pokker da! WOOOOW mand. Gid det var mig. Hvor er det doog fantastisk for dig søde. Stort tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Kristine! Du kan også tro jeg er super glad og der farer mange kreative tanker (mht. planlægning, pyntning, kjole m.m.) gennem mit hoved hver dag...Mon det forbliver sådan indtil bryllupsklokkerne ringer? Kan jeg holde spændingen ud, hihi ;0)

   Slet
 5. Stort tillykke! :) Jeg kan stadig huske den da jeg blev friet til - fantastisk følelse :)
  Har I så allerede sat en dato??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ fantastisk, - blev helt følelsesladet og meget rundt på gulvet, hihi :0) Ja vi har fastsat en dato, men sådan noget er hemmeligt indtil videre kære Malene (hæhæ). Har I sat dato? Sted, kirke?

   Slet
  2. Ej nej ikke hemmeligheder :)
   Jamen i morgen er der præcist 9 måneder til vi skal giftes :) Og indtil videre er det faktisk kun kirken og fotografen som er bestilt og så leger jeg med lidt invitationer - men det er lidt svært at bestemme en masse, når Sømanden konstant er ude at sejle :/

   Slet
 6. Stort stort stort tillykke! Det er en fantastisk følelse og ikke mindst en fantastisk oplevelse at der er en der bare gerne vil tilbringe livet med en!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Bianca! ja det er fantastisk at ha fundet sin soulmate ;0)

   Slet
 7. 1000 gange tillykke! :)
  Hvor dejligt at din den dejlige faldt på knæ og stillede det store spørgsmål :D
  Glæder mig til at høre nærmere om forberedelserne, tankerne og jeres små beslutninger hen af vejen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anne og velkommen til som læser! Jeg poster indlæg efterhånden som der sker noget i forberedelserne og når "bryllups-mood'et" kommer over mig :0)

   Slet