torsdag den 25. oktober 2012

Menu-forslag #5

Her er igen lidt inspiration til aftensmaden, som let og enkelt kan laves til hverdag eller til nem mad i weekenderne. Ofte spiser jeg selv i hverdagene, da ham den lattermilde arbejder sent og derfor spiser ude på jobbet.
1. Kyllinge Gordon Bleu (færdigkøbt) med ovnkartofler og bønner. Hertil bearnaise sauce, hvor jeg foretrækker den fra Jensen's Bøfhus.
2. Stegt flæsk paneret med rasp og æg, samt kogte kartofler og selvfølgelig; persillesovs, - in the making!
3. Pandestegt laks med kogt majskolbe, kogte asparges og peberfrugt. Det er et sundt måltid og det kan evt. suppleres med bulgur eller speltkerner.
NOTE; der er andre indlæg, her på bloggen, med overskriften "Menu-forslag". Kig på den hvis du mangler inspiration til aftensmaden hjemme hos dig/jer.
VELBEKOMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar