søndag den 28. oktober 2012

Om jeg må spørge??!

Kigger du stadig med?
Jeg synes der er blevet lidt "stille" i blogland efterhånden...Ikke så mange der kommenterer, ikke så mange der sender hilsner eller nogen der har lyst  - af sig selv og UDEN en give-away som gulerod - at blive fast læser...
Det er som om at efteråret, kulden og mørket river tænder ud ved folk bag skærmene og at de ikke har så meget overskud mere....Og jeg synes det burde være omvendt; nu er det mørkt og koldt udenfor, ingen ude-aktiviteter som skal passes og plejes og ikke nogen sol og varme, som drager én væk fra computeren..Nu burde tiden være der til at fordybe sig i (måske nye) blogs osv.

Med dette indlæg vil jeg - af ren nysgerrighed - gerne vide om du, kære læser, synes jeg gør det godt med min blog. Det er ikke for at få ros og anerkendelse (jovist, det er skam altid dejligt,- tak på forhånd!), men jeg vil gerne have konstruktiv kritik, samt hvad DU synes mangler for at jeg bliver en bedre blogger...Er du interesseret i f.eks:

 • Outfit billeder af mit tøj (hverdag og fest)
 • Tips til makeup/hudpleje (Er uddannet i Matas, samt har kørt for et stort  kosmetik/hudpleje firma)
 • Flere opskrifter
 • Flere eller mindre billeder
 • Mere om mig selv
 • Bryllupsplanlægning/tanker
 • Debatter
 • Hverdagsbilleder 
 • Kage-bagning
Jeg kommer ikke til at blogge så meget om at være kreativ. For mit niveau er ikke særlig højt og jeg får oftest min inspiration af andre fra Blogland/Pinterest (se evt. mine tidligere indlæg). Så derfor ligger det mig ikke naturligt at blogge om at hækle, trykke print eller lign., for dertil går mine evne pt. ikke til....Håber du forstår hvad jeg mener...
Indlægget skal ikke menes som et surt opstød, men mere som en undring over Blogland, som er forholdsvist nyt for mig (Har blogget siden januar).
Jeg er heller ikke ude efter absolut at få nye læsere til, med dette indlæg, men mere for at se hvad du kan give tilbage af konstruktiv kritik og jeg har den indstilling at man altid kan blive bedre! 
Jeg elsker at blogge, at formulere mig skriftligt, at følge med rundt omkring i Bloggernes verden og jeg bliver helt sikkert ved, - det er jo gået hen og blevet en hobby.
Man kan dog altid blive bedre, - med hjælp fra andre muligvis...
Tak fordi du læste med so far....Jeg glæder mig til at høre fra dig :0)
God søndag aften (pyhaa, det bliver hurtigt meget mørkt udenfor!)

8 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig - blogland er blevet meget stille på det sidste!
  - Med hensyn til din blog, vil jeg skynde mig at sige, at jeg elsker den - og jeg ville elske at se flere opskrifter, såsom sunde og nemme snacks. Er en doven gymnasieelev, som ofte er sulten når jeg kommer hjem og gerne vil have noget hurtigt og let - desværre ender det med at blive ret usundt, men det vil jeg utrolig gerne lave om på, så nogle sunde og nemme snacks ville være skønt! :D

  //Kiki - bloggingbykiki.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. Mange tak for din kommentar, det betyder noget! :0) Jeg synes det er et fedt forslag du kommer med, - er helt sikkert noget jeg vil følge op på, selvom det bliver mine egne tips & tricks, for er jo ikke ernæringsekspert. Tak Kiki!

   Slet
 2. jeg læser stadig med, og læser stadig alle de indlæg du udgiver :D
  men jeg giver mig ikke så tit tid til at kommentere, det har jeg aldrig været god til, men arbejder på at blive bedre..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak fordi du læser med Anna, - du ved jeg også læser din blog og jeg ved hvordan du har det i blogland ;0)
   Det er også ok at man ikke kommenterer, heller ikke sjovt hvis det er de samme som kommenterer hver gang bare for at gøre det....men tak fordi du delte dine tanker ;0) Vi skrives ved Anna!

   Slet
 3. Gerne flere hurtige og nemme opskrifter - Ofte lægger jeg ikke kommentarer, selvom jeg læser indlæggene. Især ikke efter at jeg er startet på uddannelse igen med 34 timers skolegang, 10 timers kørsel/uge og tre unger i alderen 11 år, 2 år og 1 år :) Men som oftest læser jeg med, men holder mig bare i baggrunden.

  SvarSlet
 4. Blogland er blevet stille på det sidste. Gad vide om folk har en masse ting de skal? Hehe. Jeg ser bestemt ikke dit indlæg, som et surt opstød - for jeg har tænkt det samme som dig :)
  For det første må jeg sige, at jeg elsker din blog - og følger den trofast; måske jeg ikke kommentere så ofte, men jeg læser med fra sidelinjen.
  Jeg synes det er fedt med de overvejelser du har lavet, og jeg ville da synes det kunne være fedt at se flere billeder (både hverdagsbilleder og outfit billeder). Derudover er det altid fedt at lære en masse op bloggeren, så flere personlige billeder og personlige indlæg, siger jeg i hvert fald ikke nejtak til. Og bagning; jeg elsker selv at bage (men er utrolig dårlig) så indlæg med opskrifter og idéer på det område er altid godt. Men følg dit hjerte - hvad har du lyst til at blogge om? :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Nu er jeg forholdsvis ny læser, så jeg kender ikke bloggen så godt endnu. Men min personlige mening er, at når bloggen hedder cupcake-stylisten, så forventer jeg at læse primært om kager/desserter og lign. Til tider kan man lave indlæg med andre emner, men jeg synes, de stadig skal ligge forholdsvis tæt på det originale formål med bloggen.

  Derfor synes jeg umiddelbart ikke om idéen med billeder af outfits og tips til make up. Så hellere lave en ny blog, der handler om dette :-)

  Jeg selv blogger f.eks. om the, og jeg holder alle mine indlæg inden for emnet. Skal jeg skrive om noget, der ikke handler direkte om the, skal det være kage eller lign., der er godt at spise, mens man drikker the.
  Jeg skal selv til at blogge om mere personlige ting, da jeg flytter udenlands, men til det formål laver jeg en ny blog.

  Så alt i alt: Jeg foretrækker, at man holder det adskilt :-)

  Mvh. Julie
  a-teaholic.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Godt spørgsmål... Har indimellem tænkt det samme!
  Jeg skriver indimellem komentarer, men bliver lidt irriteret når der er koder på! De er for mig svære at læse og det gør nogen gange at jeg holder mig fra at skrive.
  Jeg oplever også at der er langt imellen nye læsere, men tænker at det måske kommer? Og så bliver jeg bare rigtig glad når der indimellem er en der slutter sig til.

  God bloggelyst.

  Kh. N.

  SvarSlet