tirsdag den 11. december 2012

Kun for sjov!

Ville bare lige kigge ind på bloggen og sige hej! Håber humøret er godt ved dig der bag skærmen, og at du glæder dig til jul!?
Har lige fundet nogle billeder frem fra min computer, som jeg synes bringer et lille smil frem. Her får du en forklaring:

 • Den smukke mops med den yndige sløjfe er tryk på min yndlings t-shirt, købt i Zara i Malaysia. Jeg blev faktisk stoppet på gaden i Los Angeles (under vores lange rejse sidste efterår) og spurgt om det var min hund? - Nej desværre! Men jeg er 90% sikker på at jeg bliver den lykkelige ejer af denne slags hund en dag i fremtiden!
 • De nysgerrige øjne er sat i nogle marengs-kys jeg lavede for længe siden. De ser så uskyldige og "det-var-altså-ikke-mig"- agtig ud!
 • Nike skoene tilhører min århusianske venindes kæreste. Han bruger str. 45/46 og er høj som bare f*****! Jeg lever selv på en lille fod, men set ved siden af hans sko ligner min venindes og mine fødder babystørrelse!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Gitte. Smil og du lever længere ;0)

   Slet
 2. Gæt hvem der var på posthuset i dag og hente den fineste rød/hvide pakke! Det er altid rart med gaver. Julehumøret steg flere grader, da jeg gik med den under armen.

  Glædelig jul!

  Anna S

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey hey Anna!

   Super at du fik din pakke, - velbekomme ;0)
   Håber du bliver glad for indholdet, og tak fordi du læser med.

   Slet