lørdag den 2. februar 2013

Bryllupsmesse i Vejle

Vi trodsede sne, kulde og glatte veje og satte sidste søndag kursen mod Vejle og det hyggelige Munkebjerg Hotel. 
Dagens program var at blive inspireret til vores kommende bryllup, idét Den Store Dag samt lokale butikker i og omkring Vejle holdt messe.
Der var modeshow, workshops og stande man kunne besøge.
Vi havde gode dialoger med nogle guldsmede, som gav os gode idéer til vores vielsesringe. Vi er nemlig meget i tvivl om hvilke ringe vi vil have - man bør jo bære dem for evigt og ikke blive trætte af designet alt for hurtig - og vi fik lov at prøve forskellige ringe...Er dog ikke kommet nærmere en afgørelse og vi pjattede faktisk med, om vi bare skulle få en tatovering af hinandens forbogstav på fingeren istedet, men det ligger heller ikke rigtig til os....men ville ønske der var et spændende alternativ!
Vi fandt også ud af, at en brudebuket, af mindre størrelse, hurtig kan komme til at koste 1000 kr., og dét er mig stadig en gåde hvorfor den skal koste så meget....humbug!
Jeg blev også klogere på hvilken stil af brudekjole ham min kommende mand synes om, for da vi så modeshow pegede han og udtrykte sin begjestring til mig, når modellerne spankulerede på podiet.
Alt i alt en dejlig dag, med lækre små smagsprøver af kage, indtryk og udtryk vi ikke før havde hørt eller set og masser af tyl, smokings, kærlighed og brochurer...

Da vi kørte sydpå igen var der kommet så meget sne (og isslag), at vi droppede at spise i Vejle.Vi kørte, mens det stadig var lyst og købte pizza med hjem fra den bedste pizzabager i byen. ( - og vi oplevede en nedtur på tv i form af håndboldherrens farvel til VM-titlen..øv!)

2 kommentarer:

 1. Det ser ud til det var en rigtig god messe. Dejlige billeder. Glæder mig til at høre mere om det.
  Det er fuldstændigt vildt hvad en brudebuket koster, men mindre kan også gøre det: blomster fra haven eller blomster fra en blomsterhandler som man selv sammensætter. Forstår selvfølgelig godt det skal være noget specielt når det nu er til bryllup, men det er da værd at overveje. Det bliver spændende hvad i beslutter jer for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også i tænkeboks hvad angår buketten, for synes det er dyrt!Måske min kommende svigerinde ka binde en buket, nu hun har arbejdet med blomster??!
   Det var en god messe og der var en speciel stemning af forventningsglæde og romantik i luften :)

   Slet