mandag den 18. februar 2013

Menu-forslag #8

Medister med tilbehør:
Der skal nok ikke en nærmere - eller længere forklaring på denne menu.
Jeg har aldrig været meget for medister, men da ham den smilende fik mig overtalt smagte det ikke værst...Det er dog ikke noget vi skal have serveret mere end 1-2 gange årligt, for vild med denne spise er jeg ikke!
Man kan servere kartofler, brun sovs og rødkål til, men man kan også koge pasta og grøntsager eller få rosenkål og kartofler til....Rigtig mormor-mad!
Pasta med kylling: 
Hvis det skal være lækkert, sundt og mættende!
Båndpasta med diverse let-stegte grøntsager (porrer, peberfrugter og løg) med stegt kylling i karry/cremefine sauce.
Dertil er der grønne asparges svøbt i bacon.
Mums, det smager og kan suppleres med spidskål, bønner, ærter, majs eller hvad med ris istedet for pasta?
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar