fredag den 25. juli 2014

Jeg har trukket stikket

...Og det betyder at bloggen holder sommerferie! Den gode, trofaste følger har nok længe opdaget at min sommerferie begyndte i sidste uge, og der ikke har været et indlæg fra mig i over 1 uge. Vejret er for lækkert i Danmark lige for tiden, til at sidde foran computeren, og jeg nyder at slappe af, ikke have nogle pligter, ikke at se på klokken hele tiden og bare generelt nyde det.
Dog vender jeg stærkt tilbage i august, og det er med bl.a. opskrift på cupcakes, hjemmelavede salsa og mandler med honning og rørsukker.
 - Jeg har også en gave til en heldig læser i en ny give-away, og jeg røber kun at gaven er klædt i striber og har et meget kendt efternavn....
Jeg har en lille ydmyg bøn her i min ferie og den går ud på, at der er nogle nye læsere som begynder at følge bloggen her i sommerheden, for jeg savner lidt nogle flere læsere (via Bloglovin forstås) for der er smuttet en del efter at jeg skiftede navn  i juni måned.
Så anbefal endelig min blog, eller sig mit navn til nogle som kunne være interesseret i en alsidig blog. - Det burde ikke kun være i "Instagram verdenen" at man anbefaler hinanden, og når det så er sagt ryster jeg stadig på hovedet over at ingen (enndu) har meldt sig til at få sin blog fremhævet under mit nye projekt Highfive til en blogger!
Hvis du er frisk på mit nye projekt, så skriv en mail til mig og vi kan lade korrespondancen begynde.
Rigtig god sommer, - nyd familien og husk solcremen!

2 kommentarer:

 1. Jeg trak også stikket i 4 uger! Det føles faktisk alt for godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange skal man nok bare lade den "elektroniske verden" være og så lade op...Bloggen løber jo ingen steder.......Men man får alligevel lidt kriblen i fingrene for at begynde igen...:-)
   // Rikke //

   Slet